Sport

Încă o CĂZĂTURĂ TERIBILĂ la Bormio!!! Tot Paris a învins!!! UPDATE. Shiffrin și-a luat revanșa – RECORD!!!

 

UPDATE. Slalomul de la Semmering (Austria), contând pentru Cupa Mondială feminină de schi alpin, a fost câștigat, previzibil, de americanca Mikaela Shiffrin. A doua a fost slovaca Petra Vlhova, a treia fiind elvețianca Wendy Holdener.

Shiffrin a obținut, astfel, a 15-a victorie în circuitul elitelor din 2018, un record pentru un an calendaristic!

……………………………………………………………………………………………………………

Astăzi, la Bormio, în Italia, s-a disputat proba masculină de Super G, contând pentru Cupa Mondială de schi alpin. Norvegianul Stian Saugestad a suferit un accident urât (foto), fiind transportat la spital după ce a primit minute bune îngrijiri medicale la fața locului.

Victoria i-a revenit, ca și în coborârea de ieri, italianului Dominik Paris. La numai o sutime de secundă în spatele său a fost austriacul Matthias Mayer, al treilea fiind norvegianul Aleksander Aamodt Kilde (+0.46).

Despre cel ce a căzut urât vineri în coborârea de la Bormio, Klemen Kosi – detalii, aici: O nouă CĂZĂTURĂ HORROR!!! Dominik Paris, VICTORIOS la Bormio!!! UPDATE. Vlhova, SUCCES la Semmering!!!, slovenul se află internat în spitalul din Sondrio. El este conștient, vorbește cu medicii și-și poate mișca mâinile și picioarele. Are o fractură nazală, pomeții sunt fracturați, fiindu-i spart un dinte în urma accidentului suferit. De asemenea, acuză dureri la gât.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button