Sport

Încă o ACCIDENTARE GRAVĂ la schi alpin!!!; Marcel Hirscher, A 66-A VICTORIE din Cupa Mondială!!!; Sportivii români, PRINTRE ULTIMII!!!

 

Schioara alpină austriacă Anna Veith-Fenninger s-a accidentat rău în timpul unui antrenament efectuat sâmbătă în nordul Italiei. Ea este obligată, astfel, să-și încheie sezonul, din cauza unei rupturi a ligamentelor încrucișate de la genunchiul drept. Câștigătoare a Cupei Mondiale la general în 2014 și 2015, sportiva în vârstă de 29 de ani a avut numeroase accidentări grave la genunchi de-a lungul carierei. În actuala ediție a Cupei Mondiale, Veith a obținut 4 clasări în top 10.

Pe de altă parte, Marcel Hirscher a câștigat, sâmbătă, slalomul uriaș de la Adelboden, devansându-l cu 71 de sutimi pe norvegianul Henrik Kristoffersen. Pe locul 3 s-a situat francezul Thomas Fanara (+1.04). A fost al 66-lea succes bifat de austriac în Cupa Mondială de schi alpin.
 
De asemenea, schiorii români au avut comportări sub așteptări în concursurile de Cupă Mondială din week-end.
 
Biatlonistul Cornel Puchianu a prins la mustață proba de pursuit de la Oberhof, clasându-se pe locul 60 la sprint. Sâmbătă a mai avansat câteva poziții, terminând pe 52 întrecerea câștigată de norvegianul Johannes Thingnes Boe.

Săritoarea Dana Vasilica Haralambie nu a intrat în puncte în concursurile de Cupa Mondială organizate la Sapporo. Ea a ocupat locurile 40 (ultimul) și 35, departe de așteptări.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare