Sport

Încă două nume mari din Europa îl vor pe Ianis Hagi! UPDATE. La Valladolid, via Barcelona?!…

 

UPDATE. Presa spaniolă a relatat că Ianis Hagi va ajunge la FC Barcelona, dar gruparea „blaugrana” îl va împrumuta, 1-2 sezoane, la Valladolid, acolo unde Ronaldo este președinte, pentru a avea meciuri „în picioare”.

…………………………………………………………………………………………………………….

Ianis Hagi este un jucător extrem de curtat în această perioadă. Conform ziare.com, pe lista echipelor care îl doresc pe fiul „Regelui” au apărut alte două nume mari din Europa, ambele din Premier League.

Este vorba despre Arsenal și Leicester, care ar oferi peste 8 milioane de lire sterline plus diverse bonusuri pentru transferul mijlocașului român.

Barcelona, Borussia Dortmund, Standard Liege, Genk, Sevilla, Anderlecht și Spartak Moscova sunt echipele care ar fi interesate de jucătorul român.

Altfel, presa din Spania a anunțat că Ianis ar putea fi cumpărat de Barcelona, care îl va împrumuta în sezonul viitor la Valladolid, echipă patronată de brazilianul Ronaldo.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare