Sport

Încă 6 medalii pentru România la Europenele de haltere

 

Sportivul român Dumitru Captari a cucerit două medalii de aur și una de argint la categoria 77 kg, miercuri, la Campionatele Europene de haltere de la Split (Croația), iar Răzvan Martin a câștigat o medalie de argint și două de bronz. La stilul smuls, Captari, care a concurat în Grupa B, a obținut argintul, cu 160 kg, fiind devansat la ultima tentativă a stilului de albanezul Daniel Godelli, cu 161 kg. Martin a luat bronzul, cu 158 kg.
Captari s-a impus clar la stilul aruncat, cu 200 kg, argintul a fost obținut de albanezul Erkand Qerimaj, cu 193 kg, în timp ce Răzvan Martin s-a mulțumit cu medalia de bronz, cu 190 kg, după ce a ratat ultima încercare, la 194 kg. La total, Captari a ocupat primul loc, cu 360 kg, fiind urmat de Răzvan Martin, 348 kg, și de Qerimaj, cu 348 kg (albanezul a avut o greutate corporală mai mare, 76,85 kg, față de 76,75 kg — Martin). România a ajuns la un bilanț de 17 medalii la Split, șase de aur, patru de argint și șapte de bronz. La cat. 48 kg, Monica Csengeri a obținut o medalie de aur (smuls) și două de argint (aruncat, total), iar Elena Andrieș, două de bronz (smuls, total). Ilie Constantin Ciotoiu a cucerit două medalii de bronz, la aruncat și total, în limitele categoriei 56 kg. Mădălina Molie a luat bronzul la cat. 58 kg (total), iar Loredana Toma a luat trei medalii de aur la cat. 63 kg. la cat. 77 kg, Dumitru Captari a obținut două medalii de aur (aruncat, total) și una de argint (smuls), iar Răzvan Martin una de argint (total) și două de bronz (smuls, aruncat).

Citiți și:

Trei medalii de aur pentru România la Europenele de haltere


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare