Sport

ÎNAINTE DE RÂȘNOV. Dana Haralambie a acumulat noi puncte în Cupa Mondială!!!

 

La Zao, în Japonia, s-a disputat astăzi un concurs contând pentru Cupa Mondială la sărituri cu schiurile feminin. Pe primul loc s-a clasat nipona Yuki Ito, care a sărit 89.5 și, respectiv, 94 de metri, pe trambulina având K 95 m, acumulând 213.6 puncte. Podiumul a fost completat cu italianca Manuela Malsiner și rusoaica Irina Avvakumova.

Brașoveanca Dana Vasilica Haralambie a ocupat locul 27, primind încă 4 puncte în clasamentul general al competiției elitelor. Dinamovista a sărit 82.5 și 83 de metri, având 165.5 p.

Japoneza Sara Takanashi continuă să conducă în clasamentul general al Cupei Mondiale (735 p), Ito apropiindu-se de prima poziție (632 p). Dana Haralambie se află pe locul 31, cu 42 p.

Mâine va avea loc o nouă întrecere la Zao, după care, în week-end-ul viitor, „caravana” săritoarelor cu schiurile va ajunge la Râșnov pentru alte două etape din Cupa Mondială.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare