Sport

ÎNAINTE DE EURO 2016. Stranieri români remarcați!!!

 

Din nou selecționerul Anghel Iordănescu are parte de vești bune. Mulți dintre internaționali au evoluții bune la echipele lor de club, consolidându-și pozițiile de titulari.

Ieri, în campionatul Turciei, Bogdan Stancu a fost remarcatul echipei Gençlerbirligi, înscriind un gol, din penalty, în remiza, 1-1, cu Galatasaray Istanbul.

Costel Pantilimon a fost titular în poarta lui Watford în meciul câștigat cu Arsenal, 2-1. Astfel, cu o prestație la înălțime, goalkeeper-ul român a acces în semifinalele Cupei Angliei.

Și portarul Ciprian Tătărușanu a avut o evoluție apreciată în Serie A, dar formația sa, Fiorentina, n-a reușit decât un 1-1 pe propriul teren cu Verona.

Atacantul Florin Andone a marcat din nou pentru Cordoba (are 13 reușite stagionale), însă andaluzii au pierdut, 1-2 cu Lugo, și au căzut pe locul 5 în Segunda Division.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare