Sport

ÎNAINTE DE EURO 2016. Iordănescu a dat explicații privind jucătorii neconvocați și nu numai!!!

 

Selecționerul Anghel Iordănescu a susținut astăzi o conferință de presă înaintea meciurilor amicale ale „tricolorilor” cu Lituania, miercuri, la Giurgiu, și cu Spania, duminică, la Cluj. Desprea acestea, el a spus că „sunt importante pentru toată lumea”.

„Generalul” a menționat că stagiul efectuat de selecționata divizionară în Antalya a fost „un eveniment neplăcut”, dar consideră închis subiectul, după care a relatat că nu există un conflict între FRF și LPF după ce a solicitat și i s-a aprobat comprimarea calendarului competițional intern.

De asemenea, „Tata Puiu” a vorbit despre fotbaliștii neconvocați, explicând deciziile luate: „Pe Alibec îl aștept să dea două-trei kilograme jos și să aibă un mai mare volum de joc, dar mai am și alte motive… Maxim are un potențial imens. Sunt supărat pe el, pentru că se mulțumește cu foarte puțin. E în mare pericol să piardă Euro… Chipciu nu e în formă. Papp a jucat în preliminarii, dar acum știți care e situația lui la Steaua… Pe Florentin Matei l-am urmărit în Ucraina și nu am fost mulțumit. Acum s-a transferat în Croația, dar nu știu dacă e ceea ce ne dorim la echipa națională”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button