Sport

În memoria lui Alexandru Vagner

Alexandru Vagner, fost fotbalist la FC Braşov sau SR Braşov, s-a stins din viată pe 30 septembrie, după ce, cu 10 zile înainte, a suferit un infarct, pe când se antrena cu echipa de Liga 4 Inter Cristian. Ultima echipă la care a evoluat a fost SR Braşov, punând umărul la promovarea în Liga 3. În memoria lui Alexandru Vagner se va organiza un turneu la singurul club de poker din oraş.

Jucător cu peste 100 de meciuri în Liga 1, Vagner a renunţat la fotbal în 2018 şi a început o carieră în poker.

„Joc online, dar și live. Pe la 17 ani am stat prima dată la o masă de poker serioasă. Unii colegi jucau și prin cantonament, dar mie nu-mi prea plăcea așa! În ultimii doi ani, am făcut în paralel și fotbal, și poker. Dacă nu era pokerul, muream de foame. La poker, sunt independent, totul e pe mâna mea, nu a altora. Pur și simplu, dacă vreau să mă plimb, mă urc în avion și dus am fost. Astă-vară am mers în Dubai. Am scăpat și de accidentările din fotbal, acum mai am doar migrene când stau prea mult la o masă online”, declara Alexandru Vagner conform libertatea.ro.

„Pokerul e matematică”

„Pokerul e matematică. 10% e noroc, restul e studiu. Nu crede nimeni asta, dar aşa este. Dacă ar fi vorba doar de noroc, de ce câştigă doar aceeaşi jucători? S-au născut cu stea în frunte? Nu cred că eu sunt un tip norocos, dar nici ghinionist. Nu am emoţii atunci când joc! Cum nici fotbalul nu este pentru toţi, așa și cu pokerul. Mai toţi cred că e uşor. Am prieteni în fotbal care îmi spun că vor să încerce şi ei, dar nu e simplu deloc. Ai un program obositor, îţi pierzi nopţile în faţa calculatorului”, a mai spus fostul fotbalisit pentru aceeaşi sursă.

„Pokerul e sport al minții, el merită introdus la Jocurile Olimpice”, a adăugat Vagner.

În memoria lui Alexandru Vagner | MyTex.ro
În memoria lui Alexandru Vagner 5

Singurul club de poker din Braşov, SPoker, va organiza pe 25 octombrie un turneu în memoria lui Alexandru Vagner. Cu un buyin de 170 de lei, premiile garantate de organizatori sunt de 10.000 de lei.

Foto: Facebook Spoker Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare