Sport

ÎN CĂRŢI pentru a fi antrenorul echipei Sepsi Sf. Gheorghe…

 

La momentul actual, antrenorul Eugen Neagoe îşi negociază rezilierea contractului cu Sepsi Sf. Gheorghe – detalii, aici: Un fost „stegar” FACE LEGEA la Sepsi Sf. Gheorghe!!! Antrenorul Eugen Neagoe vrea să plece!!!.

După plecarea lui „Geană”, interimatul până la finalul actualei ediţii a Ligii 1 va fi asigurat de Marin Barbu – detalii, aici: Fost la FC BRAȘOV, e în cărți pentru a prelua echipa din Sf. Gheorghe!!!.

Şefii lui Sepsi au început, deja, căutările pentru găsirea unui antrenor care să continue munca lui Eugen Neagoe. S-au vehiculat numele lui Edi Iordănescu, a cărei plecare de la Gaz Metan Mediaş este iminentă, date fiind probleme financiare crunte ale grupării, Nicolae Dică, Toni Conçeicao, dar şi braşoveanul Laszlo Balint este în cărţi, chiar dacă până acum n-a mai pregătit o echipă la nivelul primului eşalon. Potrivit Fanatik, şi Vasile Miriuţă, actualmente la FC Hermannstadt, este o variantă de luat în seamă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare