Sport

ÎN APĂRAREA caricaturistului Mark Knight!!!…

 

Mark Knight a devenit extrem de cunoscut pe întreg mapamondul după caricatura realizată de el care a apărut în cotidianul australian The Herald Sun înfăţişând-o pe Serena Williams, extrem de nervoasă, în timpul finalei pierdute la US Open în faţa niponei Naomi Osaka.

Mulţi i-au sărit în apărarea jucătoarei americane de tenis – detalii, aici: Ce REACŢII după apariţia acestei caricaturi cu Serena Williams!!!…, însă editorialistul jurnalului care apare la Melbourne, Damon Johnson, a postat pe contul său de Twitter în favoarea caricaturistului Mark Knight: „Lumea a înnebunit oficial… desenul nu este nici rasist, nici sexist, ci râde de un comportament necorespunzător pentru o legendă a tenisului. Mark are sprijinul nostru, al tuturor”.

La rându-i, preşedintele News Corp. Australia, Michael Miller susţine că „lumea a devenit prea corectă politic”, în urma valului de critici aduse lui Knight pentru caricatura cu Serena Williams.

Şi Mark Knight a declarat pe tema caricarurii sale, chestionat fiind de The Guardian: „Nu pot să-mi retrag caricatura. Cred că oamenii au interpretat greşit. Poate există percepţii diferite cu privire la caricatură în Australia şi America… Este o caricatură bazată pe starea Serenei din acea zi şi doar atât”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare