Sport

ÎMPOTRIVA lui Răzvan Burleanu!!! „Distruge prin diversiune fotbalul românesc”!!!

 

Medicul Pompiliu Popescu, dat afară de la echipa națională de fotbal înaintea Euro 2016, nu uită și nu iartă.

El și-a propus să facă tot posibilul pentru a-l da jos pe Răzvan Burleanu de la șefia FRF. Așa cum a relatat Digi Sport, a și avut loc o primă ședință, pentru a fi stabilită strategia necesară privind atingerea scopului propus. La reuniune, alături de Pompiliu Popescu, au mai participat: Florin Prunea, Basarab Panduru, Ioan Andone, Florin Radu Răducioiu și Cristian Bivolaru.

„Principalul meu obiectiv să-i adun pe cei din «Generația de Aur» și în jurul lor să clădim o alternativă de a ajuta fotbalul românesc. Atenție, dorim să ajutăm fotbalul românesc, accederea la conducerea FRF este doar mijlocul prin care putem ajuta fotbalul românesc… Orice problemă, chiar și viața pe pământ, toate au o cauză, iar în fotbal este acest Răzvan Marian Burleanu… Vedeți că fotbalul românesc a ajuns pe mâna unui neavenit care distruge sistematic prin diversiune tot ce mai avea, o fărâmă. A venit prin ușa din dos și este rău intenționat, nu face altceva decât să spoiască, să pună în față acest antrenor (Christoph Daum – n.r.) care a fost parașutat în fotbalul românesc”, a declarat Pompiliu Popescu la Digi Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare