Sport

Ilie Năstase SCAPĂ de suspendare peste puțin timp!!!

 

După sancțiunile la care a fost supus de către ITF în urma derapajului avut la meciul de Fed Cup România – Anglia, disputat anul trecut la Mamaia, Ilie Năstase a făcut apel.

Astfel, de puțin timp, „Nasty” a postat pe pagina sa oficială de Facebook că a obținut o victorie importantă: „Interdicţia de a primi acces sau acreditări la evenimente ITF a fost aproape înjumătăţită, astfel încât această suspendare va expira în curând, pe 23 aprilie 2018. De asemenea, Tribunalul Independent care a soluţionat apelul meu a confirmat că această suspendare vizează exclusiv turnee ITF (Cupa Federaţiilor sau Cupa Davis), ceea ce înseamnă că nu se aplică turneelor ATP sau WTA. În plus, interdicţia de a îndeplini calităţi oficiale (precum funcţia de căpitan nejucător al echipei României din Cupa Federaţiilor) a fost redusă cu mai mult de 8 luni”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button