Sport

Ilie Năstase e PRIETEN cu Donald Trump!!! Ce-i va cere noului preşedinte al SUA?!…

 

Precum Nadia Comăneci, şi fostul mare tenisman român este amic vechi cu Donald Trump, bucurându-se că acesta a câştigat alegerile prezidenţiale din Statele Unite: „E bine şi pentru noi”.

Cei doi s-au cunoscut la New York, Trump urmărindu-l cu interes pe Ilie Năstase pe când evolua la US Open. Apoi, Donald Trump l-a invitat pe „Nasty” şi acasă la el, în Florida, unde au jucat tenis.

Într-un interviu acordat pentru prosport.ro, „Nasty” a menţionat că i-a plăcut campania lui Trump, „una pentru capitalişti”: „A câştigat ăla mai şmecer, mai bogat, ăla cu un discurs mai colorat”.

Conform sursei citate, Ilie Năstase îşi doreşte ca Donald Trump să-l schimbe cât mai repede din funcţie pe Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, susţinând că ar fi o mişcare foarte bună: „Îl tot aud pe ambasador că spune că suntem o ţară de corupţi, face tot felul de greşeli, mă rog… El spune că suntem corupţi, vede paiul din ochii noştri, dar nu vede bârna din ochii lui. Să se uite mai bine la Microsoft”.

CITEŞTE ŞI: E OFICIAL. Donald Trump CÂŞTIGĂ alegerile din SUA!!! Discurs înălţător!!!

Gigi Becali şi Donald Trump puteau fi PARTENERI într-o afacere de miliarde!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare