Sport

Ilie Năstase a reacţionat vehement: „S-a terminat cu nepotismele”

 

După ce tenismana Sorana Cârstea a afirmat că i se pare ciudată şi suspectă decizia numirii în funcţia de căpitan nejucător a echipei de Fed Cup a României a lui Ilie Năstase, fostului lider mondial a reacţionat vehement.

„Eu nu ştiu în ce calitate a vorbit acea fetiţă sau duduie despre mine. Eu nu ştiu nici cine este. Pe ce loc mondial e ea? Nici nu face parte din echipă. Vă rog să îi spuneţi să stea liniştită. Eu nu vin în locul Alinei Tecşor. Tot ea o să antreneze echipa, iar dacă se va decide să stea pe scaun lângă mine, eu chiar nu am nici o problemă. Însă vreau să îi amintiţi duduii Cârstea că eu, Ilie Năstase, am fost numărul unu mondial. Şi vreau să îi mai amintiţi că la mine s-au terminat cu nepotismele sau prieteniile pe la lot. Vor juca doar cele mai în formă jucătoare şi o să mă uit cu atenţie şi pe clasament să văd pe ce locuri sunt jucătoarele noastre”, a susţinut, potrivit Fanatik, „Nasty”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button