Sport

Ilie Dumitrescu, gata să revină în fotbal

 

Ilie Dumitrescu este gata să revină în fotbal după ani buni de pauză, fostul internațional român ajungând la un acord cu FCSB. Anunțul a fost făcut de jurnalistul celor de la DigiSport, Decebal Rădulescu, el susțînând că a aflat informația pe surse.

„E foarte posibil ca Ilie Dumitrescu să ajungă la FCSB! Așa am auzit”, a spus Rădulescu. Fostului atacant i s-ar fi pregătit un loc în conducerea clubului, urmând a prelua rolul de manager general. Ilie Dumitrescu are o relație excelentă cu Gigi Becali, finanțatorul FCSB, pe care îl sfătuiește deseori mai ales în privința transferurilor. Dacă mutarea se va concretiza, ea va însemna tragerea pe linie moartă a lui Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei, rolul său urmând a fi mult diminuat. În ultimii ani Ilie Dumitrescu s-a concentrat pe cariera de analist sportiv, el renunțând la antrenorat după câteva experiențe nu tocmai reușite.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare