Sport

Ilie Dumitrescu: „Era o creolă superbă”

 

Ilie Dumitrescu, acum în vârstă de 50 de ani, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de cunoscutul jurnalist Ovidiu Ioanițoaia și difuzată miercuri seară la GSP.ro. Cu această ocazie, printre altele, fostul mare fotbalist și-a amintit de-ale tinereții valuri..

Actualul analist de la Digi Sport a confirmat povestea apărută în tabloidele britanice, pe când evolua la Tottenham, avută cu soția unui polițist, precizând: „N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. Colegii m-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat. Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful Poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață. În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”.

Foto ilustrativă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button