Sport

Ilie Dumitrescu: „Era o creolă superbă”

 

Ilie Dumitrescu, acum în vârstă de 50 de ani, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de cunoscutul jurnalist Ovidiu Ioanițoaia și difuzată miercuri seară la GSP.ro. Cu această ocazie, printre altele, fostul mare fotbalist și-a amintit de-ale tinereții valuri..

Actualul analist de la Digi Sport a confirmat povestea apărută în tabloidele britanice, pe când evolua la Tottenham, avută cu soția unui polițist, precizând: „N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. Colegii m-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat. Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful Poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață. În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”.

Foto ilustrativă

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button