Sport

„Il Luce” susţine că „tricolorii” au „potenţial”

 

Mircea Lucescu, antrenorul grupării Zenit St. Petersburg, are încredere în Naţionala României înaintea confruntării cu Polonia.

„Să ne aşteptăm la o partidă foarte bună. Se vede că este grup omogen de jucători, cu ambiţii şi o motivaţie deosebită. Cu un joc bun, mai ales că ştiu cât de greu este să joci în deplasare indiferent de echipă. Dar ei au făcut două jocuri bune, şi în Armenia, şi în Kazahstan. Atmosfera este foarte bună din câte văd eu în declaraţiile băieţilor. Faptul că publicul începe să aibă încredere în această formaţie se vede şi din prezenţa numeroasă la stadion. Este o partidă care, în mod normal, trebuie să se încheie cu victoria noastră. Nu va fi simplu, nu va fi uşor, dar echipa are acest potenţial”, a afirmat „Il Luce” pentru Dolce Sport.

„Tricolorii” întâlnesc mâine seară, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, reprezentativa Poloniei, în etapa a patra a grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. În aceiaşi serie, Armenia înfruntă Muntenegru, iar Danemarca pe Kazahstan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare