Sport

Iga Swiatek e în finala Roland Garros / Update. Finalistă surprinzătoare

Iga Swiatek e în finala Roland Garros

Update. Jasmine Paolini s-a calificat joi în finala turneului Roland Garros, după ce a învins-o în două seturi pe Mirra Andreeva, scor 6-3, 6-1, la capătul unui meci ce a durat o oră și 15 minute.
Prin calificarea în finală, Jasmine Paolini și-a asigurat clasarea pe locul 7 în ierarhia WTA, însă, în cazul unui succes, poate urca pe locul 5 WTA. În marea finală, Paolini o va întâlni pe Iga Swiatek, cea care a trecut în semifinale de Coco Gauff.
Mirra Andreeva, jucătoarea de doar 17 ani, părăsește cu capul sus zgura din Paris, după un parcurs extraordinar.

…………………………………………………….

În prima semifinală de pe tabloul feminin, Swiatek a zdrobit-o pe Coco Gauff (20 de ani, 3 WTA), scor 6-2, 6-4. „Mica Serenă“, așa cum e poreclită Gauff de americani, rămâne, așadar, cu o finală la Roland Garros, cea pierdută în 2022, cu… Swiatek (1-6, 3-6). Și cu trofeul cel mai prețios din CV-ul ei de până acum, cucerit la US Open 2023.

Revenind la Swiatek, aceasta va întâlni, în finala de sâmbătă (nu înainte de ora 16.00, Eurosport / Platforma Max), învingătoarea duelului Paolini – Andreeva. Meciul se va juca, astăzi, după ora 18.00 (Eurosport / Platforma X).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button