Sport

Iată cine va arbitra SR BRAȘOV – Kids Tâmpa… (Galerie foto!)

  • gherghimadalina.png
  • gherghimadalina1.png
 

Partida SR Brașov – Kids Tâmpa, programată mâine în runda a 5-a a Ligii 3 la fotbal – Seria a 5-a – BRAŞOV. Derby pe „Tineretului”, SR Braşov – Kids Tâmpa. Liviu Nicolae: „Respectăm adversarul, dar vrem să câştigăm”. Ciprian Anghel: „Nu vor fi orgolii”, va fi condusă la centru Mădălina Gherghi, din Buftea, considerată de Gazeta Sporturilor, acum ceva vreme, drept cea mai sexy arbitră din România.

La cele două tușe au fost delegați Gheorghiță Bălan (Pitești) și Nicolas Spânu (București), iar observatori sunt Foof Erwin (Sf. Gheorghe) și Ion Negoescu (Târgoviște).

„Meseria de arbitru mi-a impus o anumită conduită, m-a format ca persoană, dar mai ales ca și caracter. M-a făcut să-mi descopăr aptitudini noi și până la acest moment m-a învățat că, fără multă muncă și seriozitate, nu poți culege roadele. Cea mai plăcută parte este că ai posibilitatea de a cunoaște mulți oameni de calitate și că-ți oferă oportunitatea de a lega prietenii. Satisfacția unui meci reușit nu se compară cu nimic altceva, iar acest lucru te determină să depășești orice obstacol și să-ți dorești din ce în ce mai mult, a declarat Mădălina Gherghi pentru footballiciousgirls.ro, acolo unde puteți citi un interesant interviu cu respectiva persoană.

Foto 2 & 3: Facebook Mădălina Gherghi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button