Sport

Ianis Hagi, ÎN VIZORUL unui mare club european!!! Ce a declarat fiul „Regelui” după fabuloasa reuşită din corner?!…

 

Naţionala de fotbal Under 21 a României a făcut un pas imens spre calificarea la Euro 2019, din Italia, după ce a câştigat, la Ovidiu, partida cu Bosnia – amănunte, aici: După 20 de ani. „Tricolorii” U21, tot mai aproape de Euro. Bijuterie a lui Ianis Hagi în meciul cu Bosnia.

Ianis Hagi a impresionat prin golul realizat, direct din corner, relatând, fericit, la final: „Din prima repriză m-am gândit să dau la poartă din corner, dar am aşteptat vântul. În repriza secundă am ştiut că vântul e de partea mea”, recunoscând că execuţia i-a ieşit şi la antrenamente, dar „e o chestiune de instinct şi de inspiraţie. Mi-am ascultat instinctul”.

Decarul „tricolorilor” antrenaţi de Mirel Rădoi a fost urmărit, aseară, şi de trimişi ai grupării Benfica Lisabona, iar cum prestaţia sa a fost la înălţimea aşteptărilor, cu un gol şi o pasă decisivă…

Foto: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare