Sport

IA FC BRAȘOV VREUN BAN?! Chipciu se poate transfera de la Steaua!!!

 

În vară, Nicușor Stanciu și Alexandru Chipciu (foto) pot pleca de la Steaua. Patronul Gigi Becali le-a transmis că se vor transfera în străinătate, dacă formațiile doritoare achită în cazul lui Stanciu 10 milioane de euro, iar în cel al lui Chipciu, 6, după cum au aflat jurnaliștii de la Dolce Sport.

Dacă Alexandru Chipciu va părăsi FCSB-ul, gruparea bucureșteană ar trebui să le achite celor de la FC Brașov un milion de euro, așa cum a fost stipulată o clauză în actul de transfer al jucătorului de la „stegari” la Steaua.

Deși este la un pas de faliment și are stringentă nevoie de bani, echipa FC Brașov se pare că nu va încasa milionul de euro, dacă Alexandru Chipciu se va transfera în străinătate, întrucât, susțin surse autorizate, afaceristul Ioan Nicolae și-a trecut pe numele unei firme deținute clauza de un milion de euro (se vorbește de Prescon), nu pe SC FC Brașov SA.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare