Sport

How Do Sports Betting Bonuses Work? (Cum funcționează bonusurile pentru pariuri sportive?)

  • pariuri_6.png

Majoritatea caselor de pariuri sportive oferă clienților diferite oportunități pentru un bonus pariuri online, inclusiv bonusuri sau oferte de înregistrare, pentru clienții noi. Aceasta fiind una dintre cele mai bune modalități prin care pariorii sportivi își pot mări profitul, mai ales dacă cunosc cel mai bun mod de a utiliza aceste bonusuri și de a face alegeri câștigătoare. 

Cu toate acestea, poate nu toate bonusurile sunt clare, iar în plus, pariorii trebuie să îndeplinească anumite condiții stricte pentru a putea accesa bonusul. Astfel, este foarte important să înțelegi clar diferitele feluri de bonusuri oferite de casele de pariuri sportive, dar și terminologia folosită.

Pariu fără riscuri

Casele de pariuri online au obiceiul de a oferi pariuri fără riscuri noilor utilizatori. Fiecare bonus planificat vine în baza unor condiții de rulaj foarte clare. În principal, acest tip de bonus funcționează foarte simplu, dacă depui un pariu iar rezultatul este unul negativ, casa de pariuri sportive online îți oferă înapoi suma de bani pe care ai pierdut-o la pariul depus. Acești bani nu pot să fie scoși din platformă, ci regulamentul te obligă să-i rulezi în diferite jocuri și pariuri. În acest sens, pariul nu este complet „fără riscuri”, pentru că exista șanse ca banii primiți să îi pierzi la un alt pariu.

Pariu gratuit

Deși este similar în esență, există o diferență între un pariu gratuit și un pariu fără risc. O casă de pariuri sportive îți poate oferi un pariu gratuit care este egal cu depunerea inițială din contul creat pe platformă. Ar putea dura o zi sau două pentru ca pariul bonus să fie procesat și transferat în contul tău. De asemenea, reține că pot exista reguli inclusiv cu momentul în care se poate utiliza un pariu gratuit.

Bonus de înregistrare

Cel mai des întâlnit bonus este cel de înregistrare în platforma de pariur sportive online. Acesta vine sub forma unui procent din prima sumă depusă, fie un procent de 50%, 100% sau 200%. Este esențial ca termenii și condițiile din platformă, cât și condițiile de rulaj să fie analizate atent, înainte de acceptarea bonusului. 

Bonus fără depunere

Anumite case de pariuri online oferă bonusuri fără a solicita depunerea unei sume din partea pariorului. Practic, platforma pune la dispoziția celor care se înregistrează, o sumă de bani pentru testarea serviciilor. Bonusurile fără depunere nu se primesc doar în cazul deschiderii unui nou cont, de multe ori acest bonus este întâlnit și în cazul diferitelor evenimente sportive, pentru un rulaj mai mare în respectiva platformă.

Fiecare bonus vine în baza unor condiții de rulaj, fie că este vorba de rularea banilor de mai multe ori prin platformă, mize maxime, suma maximă care poate să fie retrasă la finalul rulajului sau chiar depunerea unor sume de bani după un anumit parcurs. Pe lângă aceste reguli, fiecare bonus are și cote minime pentru fiecare pariere. Este foarte important să urmărești un rulaj cu șanse de a-l duce până la capăt, cu rezultat de retragere a banilor.

Astfel, este foarte relevantă analizarea regulilor de rulare al unui bonus primit din partea pltformei pentru un demers cât mai profitabil.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare