Sport

HORROR. Brașoveanul Mateiu are gura plină de sârme!

 

Fotbalistul brașovean Alexandru Mateiu a suferit o accidentare extrem de urâtă în meciul pe care echipa sa, CS Universitatea Craiova, l-a câștigat cu 1-0 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, în etapa a 6-a a Ligii 1.

Ex-„stegarul” a fost lovit cu cotul în gură de Diogo Izata, într-o săritură la cap, părăsind terenul cu fața însângerată.

„Mateiu are fractură de incisivi. Jucărtorul nu știe dacă poate să mânânce, are gura plină de sârme. Mi-a trimis niște fotografii, dar nu pot fi date la televizor. Este ceva horror!”, a declarat, astăzi, Viorel Grigoroiu, realizatorul emisiunii Digi Sport Matinal. 

Jurnalistul a mai precizat: „Izata a schimbat mai multe mesaje cu Mateiu de aseară și până acum. Diogo și-a prezentat scuze, iar Mateiu, prin intermediul acestei emisiuni, ne-a rugat și face un apel către cei care vor judeca acest caz, mai exact Comisia de Disciplină, să nu-l suspende prea mult pe jucătorul Gazului, pentru că nu l-a lovit intenționat”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare