Sport

HORMONII… Simona Halep, cu gândul la… amor!?!

 

Eliminarea Simonei Halep încă din primul tur al turneului de la Wimbledon a provocat stupoare printre fanii români.

La conferința de presă de după eșec, jucătoarea noastră de tenis a dat de înțeles că evită să se întoarcă în România, dorind să stea departe – într-o vacanță în străinătate – de criticile ce i se aduc.

Potrivit Click, o cauză a căderii bruște de formă a constănțencei ar fi faptul că este mai mereu cu gândul la iubitul ei bucureștean, cei doi fiind surprinși în tandrețuri, în miez de noapte, de paparazzii după ce Halep a părăsit Roland Garros-ul. În plus, Simona ar fi măcinată și de faptul că familia nu este de acord cu această relație, preferând ca ea să aibă un iubit machidon.

În acest sens, sursa menționată a relatat că Sorana Cârstea a decăzut fantastic în actualul sezon, ajungând pe locul 191 WTA, întrucât trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu jucătorul de tenis columbian Santiago Giraldo. 

De altfel, chestionat de Gazeta Sporturilor în privința lipsei accentuate de formă a Simonei Halep, fostul ei antrenor, belgianul Wim Fissette, a dat un răspuns interesant, în sprijinul celor relatate anterior: „Hormonii sunt de vină pentru inconstanța fetelor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare