Sport

Hocheist venit din Ungaria la Corona Brașov

Daniel Koger va întregi linia de atac a echipei de hochei pe gheață Corona Brașov. Jucătorul în vârstă de 32 de ani vine din campionatul Ungariei, unde a activat în ultimii ani la formațiile Fehervar și Ferencvaros.

Anterior, Daniel Koger a jucat în State Unite, la Cincinnati Cyclones (ECHL), South Carolina Stingrays (ECHL), Bakersfield Condors (ECHL) și Florida Everblades (ECHL). A evoluat prin împrumut și la echipe din American Hockey League (AHL).

Daniel Koger a avut 34 de prezențe în Erste Liga și a jucat în 8 meciuri la echipa națională a Ungariei în sezonul trecut.

În acest sezon, echipa de hochei pe gheață a Coronei Brașov este formată din: Jared Van Wormer, Jacob Sweeney, C.J Garcia, Kevin Domingue, Pavlo Borysenko, Chase Schaber, Gajdo Tamas, Gajdo Balazs, Rareș Vasile, Andrei Vasile, Owen Williams, Albert Zagidullin, Zoltan Toke, Matyas Kovacs, Radim Valchar, Roberto Gliga, Patrik Polc și Bors Huba.

Antrenor principal este Dave McQueen, asistent fiind Strenk Hunor. Managerul echipei de hochei este Arpad Mihaly.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Daniel Koger, ultimul sosit în tabăra Coronei, a deschis scorul în prima repriză, Trastasenkovs egalând pentru gazde în startul părţii a doua. Braşovenii au început perfect ultima treime şi Valchar i-a dus din nou în avantaj. Acelaşi Valchar a… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare