Sport

Hocheist ucis de un adversar în timpul meciului

Hocheist ucis de un adversar în timpul meciului.

Atacantul echipei de hochei Nottingham Panthers, Adam Johnson (29 de ani), a decedat după ce a fost grav accidentat la meciul din Challenge Cup de sâmbătă, împotriva lui Sheffield Steelers. Meciul a fost oprit în minutul 35, după ce americanul a fost tăiat la gât de un adversar în timpul meciului. 

Jucătorul a primit îngrijiri de urgență din partea paramedicilor pe gheață, după ce a început să sângereze abundent în urma tăieturii, însă clubul a anunțat duminică faptul că Johnson nu a supraviețuit, scrie BBC

În comunicatul oficial, echipa anunța: „The Nottingham Panthers sunt devastați să anunțe că Adam Johnson a murit în mod tragic în urma unui accident nebunesc la meciul cu Sheffield de seara trecută. Ne exprimăm condoleanțele și transmitem gândurile noastre către familia lui Adam, partenera lui și prietenii săi în această perioadă dificilă. Cu toții avem inima frântă. Numărul nostru 47 nu doar că a fost un jucător de hochei incredibil, însă a fost un bun coechipier și o persoană senzațională, care avea toată viața în față”. 

Pe internet circulă imagini cu momentul cutremurător în care s-a petrecut incidentul, iar Johnson este văzut ridicându-se și încercând să patineze spre ieșire, sângerând, înainte să cadă pe gheață la doar câțiva metri distanță. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare