Hochei

BRAȘOV. „Lupii”, două victorii în Erste Liga

 

Finalul săptămânii a adus două victorii la Patinoarul „Olimpic” pentru Corona Brașov în Erste Liga la hochei pe gheață. Brașovenii au obținut astfel șase puncte importante, în condițiile în care din lot lipsesc în continuare patru jucători, Chase Harrison, Wacey Rabbit, Zsombor Molnar ș Huba Bors, toți accidentați.

Aseară, „lupii” au învins-o pe ACSH Gheorgheni cu 2-1, un meci care a contat și pentru Liga Națională. O. Biro a deschis scorul în minutul 10, în superioritate, iar Fowlie a făcut 2-0 în minutul 19, cu o reușită în inferioritate. Vladix a redus din handicap în startul părții a doua, însă până șa final nu s-a mai marcat, iar echipa noastră s-a impus cu 2-1.

Astăzi, Corona a câștigat mult mai clar, 6-3, duelul cu Hokiklub Budapesta. Armstrong și Balazs au marcat pentru 2-0 în prima repriză, oaspeții reușind să egaleze în actul secund, după reușitele semnate de Hovinen și Szucs. Borysenko, Trancă și Fowlie au dus însă scorul la 5-2 și au rezolvat meciul în prima parte a ultimei reprize. Petres a redus din handicap, însă ultimul cuvânt l-a avut Armstrong, care a stabilit rezultatul final.

Cu 29 de puncte din 15 partide, Corona este pe 3 în clasamentul Erste Liga, cu un punct peste Dunaujvaros, care are însă două meciuri în minus. Lider este Sport Club Miercurea Ciuc, cu 42 de puncte din 16 jocuri, pe locul secund fiind Ferencvaors – 32 p, 14 m.

Pentru Corona Brașov urmează un meci în Liga Națională, luni, de la ora 18.30, la Patinoarul „Olimpic”, după care o deplasare în Ungaria, cu trei partide în Erste Liga, cu Vasas (31 octombrie), Hokiklub Budapesta (1 noiembrie) și DEAC (3 noiembrie).

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button