Sport

Hochei pe gheaţă. Campionii încep noul sezon pe 31 august. Meci cu un trofeu pe masă

Hochei pe gheaţă. Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă a decis să organizeze în acest an Supercupa României, meci care va avea loc pe 31 august. Cu această partidă va fi inaugurat noul patinoar Berceni Arena.

În condiţiile în care Corona Braşov a făcut eventul în sezonul trecut, câştigând atât tilul în Liga Naţională, cât şi Cupa României, oficialii Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă au avut de ales adversara braşovenilor pentru acest meci. Deşi, în mod normal în astfel de situaţii se merge pe echipa care a terminat pe locul secund în campionat, FRHG a decis altceva. Astfel, Corona Braşov nu se va duela pentru Supercupă cu SC Miercurea Ciuc (locul 2 în Liga Naţională), ci cu ACSH Gheorgheni, finalista Cupei României.

„Sunt foarte bucuros că vom reuși să organizăm aici, pe Berceni Arena, acest meci, pentru că Bucureștiul are mare nevoie de patinoare! Sper ca lucrurile bune care s-au întâmplat aici să fie o pildă și pentru celelalte sectoare, astfel încât să avem cât mai multe spații de acest tip. Mult succes tuturor celor care sunt implicați în acest proiect și sper să avem o colaborare fructuoasă și să aducem hocheiul la nivelul la care a fost în anii ’80”, a declarat Attila Nagy, președintele Federației Române de Hochei pe Gheață, pentru site-ul oficial al forului.

Astfel, Corona Braşov are şansa să înceapă noul sezon exact cum l-a încheiat pe precedentul, cu un trofeu.

Rămâne de văzut şi ce echipă va avea la dispoziţie la acel moment antrenorul Dave MacQueen.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button