Sport

Hirscher, CONSTANŢĂ la nivel înalt!!! Puchianu, APROAPE de Martin Fourcade!!!

 

Marcel Hirscher (foto) a arătat că prestaţia sa de miercuri, în slalomul uriaş de pe foarte lunga pârtie de la Saalbach, când a ocupat locul 6, a fost un accident. Schiorul alpin austriac s-a impus a doua zi, cu o evoluţie sigură, în proba de slalom disputată în staţiunea menţionată, al doilea fiind elveţianul Loic Meillard (+0.38), iar al treilea, norvegianul Henrik Kristoffersen (+0.47).

Astfel, Hirscher a bifat a 5-a sa victorie în actualul sezon al Cupei Mondiale de schi alpin, din 7 curse în care a participat, semnând al 63-lea succes în acest circuit al elitelor, al 29-lea la slalom. Să remarcăm că el s-a impus în 9 din ultimele 10 slalomuri disputate în Cupa Mondială, fiind, totodată, primul schior alpin din istorie care a învins în 14 concursuri într-un an competiţional.

Johannes Thingnes Boe, în mare formă

În proba masculină de sprint de la Nove Mesto contând pentru Cupa Mondială de biatlon, disputată joi în nocturnă, norvegianul Johannes Thingnes Boe, impecabil în poligon, a obţinut un succes categoric. Francezul Martin Fourcade, marele său rival, a făcut patru tururi de penalizare, ocupând în final locul 43, cu un handicap de 2.12.9 minute faţă de „viking”. Podiumul cursei din Cehia a fost completat cu Alexander Loginov (Rusia) şi Martin Ponsiluoma (Suedia).

Pentru prima dată în actualul sezon competiţional din Cupa Mondială, un român s-a calificat pentru proba de pursuit. Cu două ţinte ratate, braşoveanul Cornel Puchianu (CSA Steaua) a ocupat locul 55, la 2.27.5 minute distanţă de Boe cel mic.

Johannes Thingnes Boe conduce în clasamentul general al Cupei Mondiale masculine de biatlon, cu 308 puncte. Loginov (232 p) este al doilea, iar francezul Antonin Guigonnat (223 p), al treilea. Martin Fourcade e abia pe 5, cu 191 puncte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare