Sport

Herbalife Brasov Triathlon, o competiție care crește de la an la an

 

Herbalife Brasov Triathlon va reuni duminică, în zona Brașovului, aproximativ 500 de practicanți ai disciplinei, care se vor lupta pentru titlurile puse în joc.

Vor fi două probe, una de sprint, în care participanții vor avea de parcurs distanțe mai mici, 500 metri înot, 27 km ciclism și 4 km alergare, şi una olimpică, 1.500 metri înot, 47 km ciclism și 8 km alergare.
„Această competiție are deja o tradiție. Este al treilea an în care organizăm acest concurs împreună cu Asociația 7 Scări. În acest an, competiția s-a asociat cu numele Herbalife. Ne bucură faptul că triatlonul de la Brașov a crescut constant, acum urmând să avem aproximativ 500 de competitori la start. Este, cu siguranță, cea mai mare competiție de acest gen din Transilvania și sunt sigur că în scurt timp va ajunge una dintre cele mai importante din estul Europei. Vom avea și străini la start, iar din partea noastră vor participa și componenții lotului național, în frunte cu Ciprian Bălănescu, multiplu campion al României. Din păcate, juniorii noștri nu pot lua startul, ei fiind plecați la Balcaniadă. Normal, ne dorim medalii, dar concurența va fi una dură. Cu siguranță, sportivii noștri se vor «bate» pentru locurile fruntașe. Sper că va fi un concurs reușit și, cel mai important, să nu avem parte de incidente”, a declarat Peter Klosz, secretarul general al Federaţiei Române de Triathlon.
Pentru buna desfășurare a competiției, circulaţia rutieră pe traseul Poiana Brașov – Livada Poştei – Piaţa Sfatului va fi complet închisă, pe ambele sensuri, între orele 10.00 – 14.00. Traficul va fi restricţionat pe: str. Lungă, str. Mureșenilor, Codlea (DN 1), Cristian – Braşov (E 574), Cristian – Râşnov (E 574), Râșnov – Poiana Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button