Sport

Haţegan, „ASASINUL” UEFA!!!

 
Arbitrul român Ovidiu Haţegan a condus la centru, aseară, partida Benfica Lisabona – Galatasaray Istanbul, încheiată 0-0, în urma căreia gruparea portugheză a obţinut calificarea în optimile de finală din „Europa League”.

Meciul s-a încheiat, însă, cu scandal, turcii acuzându-l dur pe central. Arădeanul a anulat trei goluri, în cazul primelor două deciziile sale fiind corecte. La ultima reuşită, însă, n-a fost ofsaid.

„Dacă sistemul VAR a fost implementat în «UEFA Champions League», trebuia să fie şi în «Europa League»… Dacă exista sistemul VAR, acum am fi mers mai departe. Benfica nu merita să se califice”, a declarat, la finalul disputei, Fernando Muslera, portarul uruguayan al Galatei.

Pe reţelele de socializare, fanii „Cim Bom” l-au făcut praf pe Ovidiu Haţegan, postând la adresa-i: „Bătaie de joc”, „Arbitraj sinistru” ori „UEFA şi-a trimis asasinul plătit la meci”.

CITEŞTE ŞI: Europa League. Vezi echipele calificate în optimi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare