Sport

Hațegan, apărat de specialistul As în arbitraj

 

ȚSKA Moscova a reușit surpriza în etapa a doua a grupei G a Ligii Campionilor. Pe „Lujniki”, rușii au învins campioana en-titre, Real Madrid, 1-0, singurul gol fiind marcat de Vlasic în minutul 2.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din România, condusă de Ovidiu Hațegan. Fără greșeli majore, Hațegan a ieșit în evidență în minutul 90+5, când i-a acordat, în doar câteva secunde, două cartonașe galbene pentru proteste portarului Igor Akinfeev, căpitanul rușilor.

„Un meci foarte ușor pentru românul Ovidiu Hațegan. Fără complicații. A fost o seară liniștită. Nu au fost momente controversate, cu excepția eliminării din ultimul minut a portarului de la ȚSKA. Însă, în precedentele 90 de minute a fost aproape impecabil. Arbitrul i-a dat două galbene lui Akinfeev în minutul 90+5 pentru proteste repetate. Nimeni nu poate avea o astfel de ieşire la adresa centralului. De multe ori, centralii permit prea mult. Akinfeev nu se poate comporta astfel, ar fi bine să înveţe din această lecţie şi să nu o mai facă”, a declarat specialistul în arbitraj al ziarului AS, fostul arbitru Iturralde Gonzalez.

Și fostul arbitru rus Sergei Grigorievich Khusainov a fost de partea lui Hațegan: „Nu Akinfeev e vinovat, ci arbitrii din campionatul rus. Ei închid ochii când cei mai valoroși jucători încalcă regulamentul. Și, când ajungi în cupele europene, toți fotbaliștii sunt tratați la fel”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button