Sport

Handbalul românesc a pierdut o echipă. CSM Roman s-a retras din campionat

 

Una dintre formațiile importante din ultimul timp în Lga Națională de handbal feminin, CSM Roman, se desființează.

Gruparea care a participat în ultimele 15 ediții ale Ligii Naționale se retrage din campionat, după ce primarul Lucian Micu, nemulțumit de începutul slab de campionat, a propus să închidă activitatea echipei. Propunerea a fost votată în unanimitate de membrii Consiliului de Administrație al clubului, după care a fost validată și de Consiliul Local.

Toate rezutatele echipei de până acum din campionat vor fi anulate, iar formațiile care urmau să joace cu CSM Roman vor sta. În aceste condiții, Corona Brașov va mai avea doar două meciuri în acest an, sâmbătă cu SCM Rm. Vâlcea, respectiv joi, 8 noiembrie, la Craiova. Pe 18 noiembrie, în runda a zecea, formația de la poalele Tâmpei urma să se dueleze cu CSM Roman la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Cu șapte înfrângeri în primele șapte etape, CSM Roman era penultima în clasament.

Și echipa de fotbal CSM Roman, care evoluează în Liga 3, Seria 1, va fi desființată.

„Am fost tot timpul alături de mișcarea sportivă și i-am dedicat timp și energie pentru a găsi soluții de a susține handbalul și fotbalul. În schimb, am cerut ca nivelul de implicare să fie unul care să merite alocarea unor sume importante de bani din bugetul local. Acest lucru nu s-a întâmplat. Cred că această decizie este una bună faţă de cei care doresc cu adevărat să primească sprijin pentru a face sport şi este una corectă faţă de jucătorii de la echipa de fotbal şi jucătoarele de la handbal, care şi-au atins pragul şi nu pot demonstra că pot face mai mult pentru Roman”, a spus primarul Lucian Micu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare