Sport

HANDBAL. România, ÎNVINSĂ în ultimele secunde!!! RESPECT…

 

Prima reprezentativă de handbal a României a făcut aseară un meci deosebit, la Baia Mare, în fața Serbiei, în a treia sa partidă contând pentru preliminariile Campionatelor Europene din 2018.

„Tricolorii” au fost aproape de a termina la egalitate, primind un gol de la rivali în ultimele secunde ale partidei. Serbia a câștigat cu 23-22 (13-9), reușitele alor noștri fiind marcate de: Ghionea – 8, Mocanu – 3, Onyejekwe – 3, Grigoraş – 3, Racoţea – 2 (jucător format la HC Rom Cri Brașov!), Sadoveac – 2, Lazăr – 1.

Returul va avea loc poimâine, în Serbia.

În ierarhia seriei a 2-a, prima este formația Belarusului, cu 4 p, același punctaj avându-l și România, și Serbia. Polonia, care era considerată favorită, e „lanterna roșie” – 0 puncte. Primele două clasate din fiecare grupă se califică la turneul final, plus ocupanta locului 3 din cele 7 serii preliminare cu cea mai bună linie de clasament.

De remarcat că partida a fost întreruptă aproape 20 minute, din cauză că instalația electrică a sălii băimărene – construită în… „epoca de aur” – a cedat.

La finalul partidei, Xavier Pascual, selecționerul spaniol al României, a declarat: „Trebuie să le mulţumesc jucătorilor, au făcut un efort mult peste posibilităţile lor ca să fie şi să rămână în meci. Fără îndoială, am evoluat contra celei mai talentate echipe din grupă, sârbii sunt mai buni ca noi. Am fi putut câştiga, totuși, un punct. Trebuie să apreciem nivelul şi efortul depus de băieți pentru a evolua la nivelul din acest meci. Respectul se câştigă la înfrângeri, nu la victorii, iar acum jucătorii au câştigat tot respectul meu. Îîncercăm duminică să ne impunem”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button