Sport

HANDBAL FEMININ. Facem pariu că Brașovul va învinge la Cluj?

 

După prestația realmente lamentabilă pe teren propriu în fața ultimei clasate în Liga Națională (la ora disputării acelui meci), handbalistele de la Corona Brașov se vor deplasa la Cluj, pentru a înfrunta încă o formație ce luptă pentru evitarea retrogradării: Universitatea (aflată ea, acum, pe ultimul loc), antrenată de Alin Bondar, fostul tehnician la nivel de junioare II la Corona, soțul pivotului Oana Bondar, fostă și ea la Corona.  

Dacă, înainte de meciul cu CSM Slatina (pierdut de Corona acasă, în Sala Sporturilor, cu 27-30) cotele la pariuri erau de aproape 6 pentru o victorie a oaspetelor, iar cine a fost „orientat” a câștigat ceva bani, de data aceasta, indiferent de cotă, sunt gata să pariez (deși nu joc la pariuri) pe o victorie a Coronei.  Nu de alta, dar s-a cam creat o undă de adversitate în Brașov față de indolența unora dintre handbalistele cu nume, plătite cu mulți bani de contribuabilii de sub Tâmpa (o exclud, totuși, de aici pe Bianca Tiron, un exemplu de determinare, chiar la partidele mai puțin reușite, cam singura dintre cele transferate ce pare a începe să înțeleagă ce înseamnă spiritul Brașovului handbalistic), ceea ce le poate face să fie nesigure că „la dolce vita” pe mii de euro va continua și că șefii clubului, care le-au suspendat plata salariilor după ultimele isprăvi, vor ceda, finalmente și le vor debloca banii. Și, poate, măcar câteva dintre echipierele Coronei își vor da, în sfârșit, seama, că nu-și bat joc doar de conducerea clubului care le asigură condiții invidiate de mulți sau doar de suporterii care se comportă cam prea civilizat cu ele atunci când nu merită, ci și de carierele lor sportive.  

Dacă mă înșel, iar Corona va pierde la Cluj, înseamnă că nu mai e chiar nimic de făcut cu această echipă! Mizez, totuși, pe ale noastre: Laura Chiper, Cami Hotea, Marilena Neagu, Sorina Târcă, Daria Bucur, Daciana Hosu (ultimele patru dacă vor fi lăsate să joace mai mult de 3-4 minute). Pentru că, dacă e să pierdem meciuri, prefer să le pierdem cu jucătoarele crescute de noi, dându-le cât mai mult timp împreună pe teren, decât cu unele care raționează caragialesc „azi aici, mâine-n Focșani, ce-am avut și ce-am pierdut). 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button