Sport

HANDBAL FEMININ. Corona Brașov s-a impus la Slatina

 

În etapa a II-a  a Ligii Naționale de handbal feminin (botezată neinspirat „Liga Florilor”), Corona s-a impus în mica sală din Slatina, în fața nou-promovatei CSM și a doar aproximativ 200 de spectatori, pe un fundal sonor dominat de galeria Brașovului. Scor final: 25-22 (15-10) pentru Corona.

Slatina a condus cu 2-0, apoi s-a mers cap la cap, cu egalități și diferență minimă în favoarea uneia și alteia dintre echipe, până în minutul 21, cand Eliza Buceschi, din aruncare de la 7 metri,  a semnat desprinderea Coronei la 2 goluri (11-9). Apărarea Brașovului a început să funcționeze mai bine, iar scorul s-a mărit: 15-9 în minutul 26. Pauza a consemnat pe tabelă 15-10 în favoarea Coronei.

Repriza secundă a început cu trei goluri marcate de gazde, care au strâns scorul la 15-13. Abia după aceea Brașovul a intrat în joc: 20-15 (min. 45), 24-17 (min. 52), meciul încheindu-se cu 25-22. Ultimul gol al Coronei a fost înscris de tânăra Daria Bucur.

Marcatoare pentru Corona: Laura Chiper – 7, Marilena Neagu – 3, Eliza Buceschi – 3 (2 din 7 m), Timeea Tătar – 3, Camelia Hotea – 2, Laura Popa – 2, Andreea Chiricuță – 2, Teodora Bloj – 1, Daria Bucur – 1, Bianca Tiron – 1.

 

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare