Sport

HANDBAL. Echipă feminină, ILEGAL în Liga Națională?!…

 

Nici când campionatul este întrerupt nu este liniște în handbalul feminin românesc…

După ce înainte de începutul meciului HC Zalău – CSM Roman, Gheorghe Tadici, antrenorul gazdelor, a contestat dreptul de participare al echipei din Moldova în Liga Națională, acum el a sesizat FRH de acest lucru, a achitat și o taxă de 1.000 de lei, astfel încât cazul va fi judecat de Comisia de Competiții.

„CSM Roman este ilegal în Liga Naţională. Înscrierea e făcută cu acte false, cu tabele depuse, conform cărora conducerea nu are obligaţii faţă de jucătoare şi corpul tehnic, ceea ce nu este adevărat, iar Federaţia a acceptat acest lucru”, a declarat Tadici în Sportul Sălăjean. Tehnicianul susține că gruparea din Roman evoluează în acest sezon pe două CIS-uri, unul în Cupa EHF (HCM), iar altul în Liga Naţională (CSM). În această vară, clubul din Roman şi-a schimbat Certificatul de Identitate Sportivă (CIS), iar HCM s-a transformat în CSM.

În cazul în care Gheorghe Tadici va avea câștig de cauză la FRH, CSM Roman va pierde toate meciurile la „masa verde”, primind și o penalizare.

Foto CSM Roman: handbalfan.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button