Sport

HANDBAL. Dinamo, VICTORIE la Făgăraş!!! CSM Bucureşti, ca şi CAMPIOANĂ!!!

 

Echipa masculină de handbal Dinamo Bucureşti n-a avut nici o emoţie la Făgăraş, câştigând clar meciul de aseară din Liga Naţională (Liga Zimbrilor), 33-25, contând pentru etapa a 18-a. Ragot a înscris cele mai multe goluri pentru „alb-roşii”, 8, care şi-au consolidat, astfel, primul loc în clasament.

Victoria obţinută de Dinamo s-a produs în ziua în care s-au împlinit 8 ani de când Marian Cozma a fost ucis la Veszprem, pe contul de Facebook al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare scriindu-se: „Familia Dinamo înalţă un gând pios în memoria celui care a fost şi a rămas un simbol al culorilor alb-roşii!”.

Elevii lui Eliodor Voica vor pleca mâine la Istanbul, pentru partida cu Beşiktaş din grupele Ligii Campionilor.

Trecând la Liga Naţională feminină de handbal, CSM Bucureşti şi-a acontat un nou titlu, după succesul repurtat cu Dunărea Brăila, 33-21, în etapa a 17-a. Astfel, „tigroaicele” au 11 puncte avans în faţa formaţiei pregătite de Costică Buceschi, ocupanta locului secund.

Şi, aşa cum a relatat prosport.ro, Dunărea Brăila se va despărţi la finele sezonului de două jucătoare de bază. Mădălina Zamfirescu va pleca la Debrecen, iar Gabriela Perianu, la Siofok.

Tot în cadrul etapei a 17-a, Corona Braşov va întâlni luni, 13 februarie, de la ora 19.00 (în direct pe Digi Sport şi Dolce Sport), echipa din Zalău, antrenată de Gheorghe Tadici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button