Sport

Halep, „SPEEDY GONZALES”! Când și cu cine va juca în semifinale…

 

Simonei Halep i-au trebuit, astăzi, doar 54 de minute pentru a o învinge pe jucătoarea de tenis estoniană Anett Kontaveit, scor 6-1, 6-1, și a se califica en-fanfare în semifinalele Australian Open.

Românca, nr. 3 WTA, a fost ca „Speedy Gonzales”, șoricelul mexican din desenele animate…

„E o adevărată plăcere să joc în Australia, mai ales că practic cel mai bun tenis al meu. Am fost concentrată, știam de la început ce trebuie să fac… Am lucrat mai mult în presezon la partea fizică. Mă simt mult mai puternică decât în trecut”, a declarat Halep, chestionată fiind de fostul mare tenisman american Jim Courier.
 
Apoi, Simona Halep nu l-a uitat pe antrenorul ei, Darren Cahill, despre care a spus: „De când l-am cunoscut, am lucrat mult la atitudine, sunt un om mai bun în primul rând, apoi o jucătoare mai valoroasă. Îi mulțumesc mult pentru această performanță. Face ca totul să decurgă mai bine. Australia e a doua mea casă acum”.

În semifinale, Simona Halep se va confrunta cu spaniola Garbine Muguruza, meciul fiind programat a se disputa joi, de la ora 6.30 în România, în direct pe Eurosport.

Cealaltă semifinală este Ashleigh Barty (Australia) – Sofia Kenin (SUA).

Foto: Australian Open

 
 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button