Sport

Halep și Tecău încep la US Open pregătirea pentru Jocurile Olimpice

 

Simona Halep a făcut anunțul care oferă României o nouă șansă mare la o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

După finalul partidei cu Magda Linette, din turul secund de la Roland Garros, Simona Halep a confirmat că va face pereche cu Horia Tecău la dublu mixt la US Open, acesta fiind turneul în care vor începe pregătirea pentru Tokyo 2020.

Horia Tecău a anunțat primul această colaborare, precizând: „Cel mai probabil vom juca la dublu mixt la US Open, pentru că până atunci e greu. Ea este concentrată aici, la Paris, ca să-şi apere trofeul, pentru că aşa e normal. Simona este o jucătoare excepţională şi de fiecare dacă când am jucat cu ea a reuşit să se adapteze foarte repede la situaţiile de joc. Aşa că o dată ce ştim că suntem calificaţi la Jocurile Olimpice putem face un program de pregătire şi vom ajunge la Tokyo cu şanse la medalie”.

„Horia a spus bine, la US Open vom juca!”, a declarat Halep.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare