Sport

Halep JOACĂ mâine într-un TURNEU INEDIT!!!

  • halep_80.jpg
 

Simona Halep se află la Madrid, scopul principal fiind participarea la turneul de tenis organizat de omul afaceri brașovean Ion Țiriac.

Jucătoarea noastră de tenis, nr. 5 WTA în această săptămână, își va face încălzirea mâine seară, când va fi prezentă la competiția demonstrativă Tie Break Tens. Iată regulamentul: sunt 8 participante, meciurile sunt eliminatorii până în finală, toate partidele fiind programate în aceeași zi; se joacă un singur set – un tie-break până la 10 puncte, cu diferența obligatorie de 2 puncte.

Învingătoarea va fi premiată cu 200.000 de dolari, iar o sumă adițională de 100.000 de dolari va fi donată pentru cauza acestei întreceri, lupta împotriva violenței domestice.

În primul tur, Simona Halep se va confrunta cu Johanna Konta, britanica pe care a învins-o la Mamaia în cadrul întâlnirii din Fed Cup. Dacă va câștiga, va juca împotriva celei ce se va impune din duelul Monica Puig – Maria Sharapova.

Vezi tabloul complet al turneului – foto 2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare