Sport

Halep e îngrijorată: „Sănătatea mea e mai importantă”

Tenismana noastră se gândeşte să nu participe la Olimpiada de la Rio

 

Simona Halep, locul 5 mondial, se gândeşte să nu participe la Jocurile Olimpice de vară, de la Rio, întrucât este îngrijorată de efectele virusului Zika. 

„Trebuie să mă informez foarte bine în legătură cu acest virus. Am întrebat mai mulţi doctori despre Zika şi voi mai vorbi cu medicii despre acest subiect după ce se încheie turneul de la Wimbledon. Am aflat că şi dacă nu eşti însărcinată în momentul în care eşti infectată cu virusul acesta se poate activa atunci când rămâi însărcinată. Sunt extrem de îngrijorată. Vreau să merg la Rio, dar mai întâi trebuie să mă asigur că totul este în regulă acolo şi că nu voi avea probleme. Sănătatea mea este cea mai importantă. Virusul este periculos pentru femei şi mai mulţi sportivi s-au retras de la Rio tocmai din acest motiv. Este o adevărată dilemă pentru mine, întrucât este vorba de sănătatea mea. Nu ştiu nimic sigur în acest moment. Mă voi hotărâ dacă merg la Jocurile Olimpice după acest turneu. Jocurile Olimpice sunt importante pentru România, dar sănătatea mea este mai importantă. Trebuie să am grijă de corpul meu”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat agenţiei Reuters.

foto: Reuters

citeşte şi: Wimbledon. Adversara Simonei Halep din turul doi este….


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button