Sport

Halep a încheiat colaborarea cu antrenorul Van Cleemput

 

Simona Halep a decis să renunţe la serviciile noului său antrenor, belgianul Thierry Van Cleemput, considerând neconcludentă colaborarea cu acesta, ea urmând să se pregătească singură la turneul de la Dubai, ce a debutat duminică, informează cotidianul L’Equipe. După o încercare de o lună cu Thierry Van Cleemput, fostul antrenor al lui David Goffin, Simona Halep a explicat la Dubai că nu a confirmat angajarea antrenorului belgian.

Am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun. Deci sunt singură aici, fără antrenor“, a spus fostul lider mondial pentru publicaţia The National Sport din Dubai. La Dubai, Halep va intra direct în turul 2, urmând să joace cu învingătoarea din primul tur dintre belarusa Vera Lepko şi canadianca Eugenie Bouchard.

Halep spune că nu se grăbește să-și găsească un nou antrenor
 
„Pot spune că nu caut un antrenor în momentul de faţă. Am echipa mea, am nevoie de puţin timp. Am spus la începutul anului că am nevoie de un tehnician. Încă am, simt nevoia aceasta, dar în acelaşi timp simt că am nevoie de puţină libertate. Vreau să pun în aplicare ce am învăţat de la Darren în aceşti ani. Mă simt mult mai relaxată și liniștită, iar prioritățile s-au schimbat puțin. Sunt mult mai responsabilă și încerc să-mi rezolv singură problemnele de pe teren și din afara lui. Nu cred că e un motiv de panică faptul că nu am antrenor. La început, am fost îngrijorată puțin. Nu am mai avut acel sentiment în ultimii patru ani, întotdeauna aveam pe cineva care să mă încurajeze la fiecare pas. Acum sunt puțin singură. Sunt foarte fericită de modul în care joc, de cum mă simt pe teren și în afara acestuia. Sunt relaxată și iau turneele ca pe o plăcere, nu există presiune. E foarte bine și nu simt nici o greutate pe umerii mei acum”, a mai spus Halep.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare