Sport

Hagi s-a dezlănţuit la adresa lui Anghel Iordănescu

 

Nemulţumit de neconvocarea lui Florin Tănase la Euro 2016, Gheorghe Hagi îl acuză pe fostul selecţioner al Naţionalei României, Anghel Iordănescu, de anumite interese.

„L-am servit pe nea Puiu toată viaţa. Tănase a fost cel mai tânăr, cel mai bun în play-off, 16 goluri, 6 pase. Şi vine copilul şi întreabă «Ce trebuie să mai fac, ca să ajung şi eu să car mingile la Europene, să fiu al 23-lea?». De ce nu? Că e la Hagi. Şi nu-l promovăm, să nu vândă Hagi. Sunt multe interese contra mea.
Norocul meu a fost Lucescu. Dacă dădeam de ăştia de acum, cine ştie cât mai rămâneam la Constanţa. Chiar dacă lui nea Puiu o să-i pară rău, şansa mea a fost Lucescu. Nea Puiule, Tase merita convocat! A fost cel mai bun tânăr jucător din România. Am fost singura echipă care nu a luat un jucător tânăr la Euro. De ce? Că cel mai bun era de la Hagi”, a susţinut „Regele” la finalul partidei dintre Viitorul şi Dinamo, din etapa a noua a Ligii 1.   


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button