Sport

Gyor e regina Europei

 

Gyor este noua regină a Europei. Formația maghiară a câștigat în această seară, la Budapesta, finala Ligii Campionilor la handbal feminin, 31-30, după prelungiri, cu Vardar Skopje.

Formația maghiară a dominat prima repriză, pe care a încheiat-o în avantaj 15-12, însă Vardar a reușit să revină după pauză. În ultimul minut s-a intrat cu scor egal, 26-26, Mork a comis o forțare în atac, însă trupa din Macedonia nu a profitat și a ratat ultimul atac. S-a intrat în prelungiri, unde Gyor a pornit tare și a condus cu 29-26. Vardar s-a apropiat din nou și finalul a fost dramatic. A fost și o mare greșeală a arbitrelor care au transformat un 7 metri clar pentru Vardar în forțare în atac, pentru ca ultimul în atac al meciului Gyor să fie lăsată să paseze până la expirarea timpului. S-a încheiat 31-30, iar Gyor este noua deținătoare a trofeului Ligii Campionilor.

FOTO: digisport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare