Sport

Guvernul Ungariei INVESTEŞTE şi în hocheiul din Ţinutul Secuiesc!!!

„Dacă nu se schimbă sistemul de finanţare a sportul românesc, sportul din România va muri”, a declarat senatorul UDMR Tanczos Barna

 

Ultima investiţie a guvernului de la Budapesta prezidat de Viktor Orban este de peste două milioane de euro, pentru construcţia, la Cârţa, a unui Centru medical şi de metodică al Academiei de Hochei din Ţinutul Secuiesc, potrivit MTI. 

Obiectivul, care cuprinde o sală de antrenamente pe uscat, un patinoar acoperit cu gheaţă sintetică și unul dintre cele mai moderne centre medicale din România, a fost inaugurat vineri, în prezenţa lui Arpad Janos Potapi, secretarul de stat al Ungariei pentru politici naţionale.

Comentând această investiţie, senatorul UDMR Tanczos Barna, fost preşedinte al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, a declarat pentru http://informatiahr.ro, făcând o paralelă cu ceea ce se întâmplă în ţara noastră în plan sportiv: „Dacă nu se schimbă sistemul de finanţare a sportului românesc, sportul din România va muri. S-a văzut şi la Olimpiadă, se vede şi la Campionatele Mondiale, dacă pepinierele nu pot fi finanţate, fără să vină a doua zi Curtea de Conturi peste primării şi peste autorităţile locale, va muri sportul românesc”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button