Sport

Greşeli IMPARDONABILE de arbitraj la meciul FCSB – CS „U” Craiova!!! Gigi Becali cere arbitri străini!!!

 

FCSB a câştigat, aseară, partida cu CS „U” Craiova, scor 3-2, contând pentru etapa a treia a play-off-ului Ligii 1 – vezi aici: Liga I. FCSB, la 5 puncte de CFR Cluj.

La final, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a criticat vehement arbitrajul brigăzii conduse de Ovidiu Haţegan, nr. 1 în România.

„Dacă vin arbitri străini, avem șanse la titlu. Altfel, nu… Nu se poate să se ia o asemenea decizie (golul anulat pe motiv de ofsaid la Benzar, la intervenţia tuşierului Sebastian Gheorghe). Înseamnă că e ceva la mijloc. Noi nici măcar nu știm ce a fost la acea fază! Vrem să știm ce a fost, atât! Mi-e și frică s-o spun, dar jocurile par făcute pentru ca CFR să câștige campionatul”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport. 

„4-2 pentru noi, așa trebuia să fie. Dacă îi avem pe Hațegan și Colțescu nu mai avem nevoie de VAR, nu? Ce să vedeți, a fost gol valabil! Nu poți să conduci normal când e egal pe tabelă, iar când conduce FCSB nu mai arbitrezi cum trebuie… Ce șanse avem când mergem la Cluj? Este inadmisibil așa ceva, până nu va fi VAR în România noi nu avem nici o șansă, pierdem titlul, se duce iar! Ne facem și de râs, ne bucurăm ca proștii la goluri” , a comentat şi Mihai Stoica, manager sportiv  la FCSB.

Apoi, Ion Crăciunescu, specialistul de la Digi Sport pe probleme de arbitraj, a spus că golul lui Man, de 2-1, a fost înscris din ofsaid, iar reuşita lui Cicâldău, de 2-2, cu puţin înainte de pauză, trebuia anulată pentru un fault la Benzar.

În altă ordine de idei, Gigi Becali a anunţat că Fl. Matei şi Ad. Stoian vor părăsi gruparea „roş-albastră” la finalul sezonului.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare