Sport

Grand Prix-ul, LA FINAL!!! Dana Haralambie, locul…

 

La Klingenthal, în Germania, ar fi trebuit să se desfăşoare, ieri, ultimele etape din cadrul Grand Prix-ului de sărituri cu schiurile, atât la feminin, cât şi la masculin. Concursurile au fost, însă, anulate, din cauza vântului extrem de puternic.

La feminin, pe primul loc în clasamentul general este japoneza Sara Takanashi, cu 460 de puncte, ea câştigând, pentru prestaţiile avute în această competiţie, 12.250 de franci elveţieni. Podiumul este completat cu slovena Ema Klinec şi norvegianca Maren Lundby.

Braşoveanca Dana Vasilica Haralambie (foto) ocupă locul 23, cu 48 p, din 55 de sportive care au punctat în Grand Prix. S-o vedem pe dinamovistă, în sezonul de iarnă al Cupei Mondiale, cu noul ei antrenor, Florin Spulber, care l-a înlocuit pe Magdo Csaba…

La masculin, victoria finală în Grand Prix i-a revenit rusului Evgheni Klimov – 555 p şi 19.500 de franci elveţieni adjudecaţi. Pe locul secund s-a situat germanul Karl Geiger, dublu învingător la Râşnov, pe trei fiind polonezul Piotr Zyla.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare