Sport

Google şi-a personalizat logo-ul pentru Campionatul Mondial de Rugby 2015

 

Desfăşurat în perioada 18 septembrie – 31 octombrie, la Londra, Campionatul Mondial de Rugby 2015 a debutat aseară, la ora 21.00, cu ceremonia de deschidere a competiţiei. După numai o oră, s-a disputat şi primul joc al întrecerii, în care ţara gazdă, Anglia, a întâlnit reprezentativa statului Fiji, scor 35-11. La meciul disputat pe arena „Twickenham”, în faţa a 80.015 spectatori, a participat şi echipierul formaţiei Timişoara Saracens, Manasa Saulo, din partea Insulelor Fiji.
O dată cu debutul competiţiei, motorul de căutare Google şi-a modificat logo-ul, care reprezintă un jucător de rugby în alergare, cu balonul oval la subraţ. Prin intermediul unui buton special, internauţii pot să trimită logo-ul care marchează debutul Cupei Mondiale de Rugby pentru a fi publicat pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter, dar şi prin e-mail.
Selecţionata României va evolua în grupa D şi va întâlni Franţa (23 septembrie, Londra), Irlanda (27 septembrie, Londra), Canada (6 octombrie, Leicester) şi Italia (11 octombrie, Exeter).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button