Sport

Gimnastele de la CSU BRAŞOV s-au remarcat la Chişinău!

 

În perioada 13-14 aprilie, sportivele secţiei de gimnastică ritmică din cadrul Clubului Sportiv Universitar (CSU) Braşov au participat la Turneul Internaţional de la Chişinău. La competiţie au fost prezente cluburi din Ucraina si Moldova.

Astfel, la categoria junioare, Anton Rebeca s-a clasat pe locul 1 la individual compus. Colegele sale David Mara, Urdea Miruna, Cârstea Teodora, David Ioana, la aceeaşi categorie, s-au clasat pe locul 2, fiecare la diferite obiecte. Zaharia Carolina a venit pe locul 3, tot la categoria junioare.

La categoria a III-a, surorile Moldovan, Valeria şi Felicia, s-au clasat pe locul 1, respectiv locul 2, la măciuci și panglică.

La categoria a IV-a, Tescașiu Lea-Nora a obținut locul 2 la coardă și panglică. Mezina echipei, Terzi Alla, a reușit să se claseze pe prima treaptă a podiumului, concurând cu coardă și panglică.

Echipa braşoveană este antrenată de Alina Stratulat, arbitră fiind Roxana Tincea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button